Tjänster

TJÄNSTER

Aspervall Instrument arbetar med finmekanik och precision.
Vi jobbar alltid flexibelt utifrån kundens behov och förutsättningar och kan ställa om produktionen så att den passar de specifika kraven. Vi arbetar alltid med mycket hög finish och noggrannhet i hela processen.

Både val av bearbetningsmetod och programmering sköts i hög grad av operatören som på så sätt både får kunskap om kundbehovet och produkten.

Vi vill skapa mervärde för kunden genom långsiktiga relationer där vi fungerar som systemleverantör. På det sättet får kunden en orderrad och livet blir enklare!

Vi är med tidigt i processen och utvecklar i förekommande fall produkten tillsammans med kunden när det gäller val av material, komponenter och tillverkningsmetod.

LEGOTILLVERKNING

Vi utför traditionell legotillverkning

nollserie-bild2

NOLLSERIE / SERIEPRODUKTION

Vi tar fram produkter i korta serier

VI TAR FRAM EGNA PRODUKTER

Aspervalls pneumatiska ställdon är avsedda att användas i reglerkretsar för styrning av ventiler, spjäll, variatorer med mera.

leverantorer-bild2

VÅRA LEVERANTÖRER

Vi är mycket noga när vi väljer våra leverantörer och samarbetspartners. Vi delar värderingar och passionen för precision. Därför vill vi gärna presentera dem här.

Öberg Innovation

Vår vision är att vara Västsveriges ledande och mest kompletta leverantör av automationskomponenter till industrin.
Genom att utveckla vår samlade kompetens och spetsteknik har vi under de senaste åren förstärkt vårt koncept av kompletta helhetslösningar för automatisering av industrin.

www.obergsab.se

Bodycote

Bodycote Thermal Processing är världens mest respekterade företag av materialtekniska tjänster inom värmebehandling, ytbehandling och het isostatisk pressning (HIP-ing).

www.bodycote.se

WIPAB Wermlands Industriplåt AB

WIPAB är ett plåtbearbetningsföretag med inriktning på legotillverkning i alla former. Kunderna utgörs av allt ifrån tillverkare av fordon till industritvättar.

www.wipab.se

Säffle Verkstadsbolag AB

En legotillverkare med modernt produktionstänkande och mångårig erfarenhet inom branschen. Verksamheten omfattar plåtbearbetning / svetsning, skärande bearbetning och service. Styck- och serietillverkade produkter eller kompletta helhetslösningar, allt enligt kundens önskemål och specifika krav.

www.verkstadsbolaget.se

Inission i Munkfors AB

Inission är en totalleverantör för skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik. En strategisk partner som strävar efter en totalekonomisk effektivitet i hela kedjan, från våra leverantörer till kundens kund.

www.inission.com

CS Produktion

Tillverkar och monterar produktionsutrustningar för pappersindustri, telecom samt övrig kraft-, och processindustri. Helhetsansvar, från ritningar och konstruktionens underlag till leverans. Som maskinbyggare tillverkar vi i nära samarbete med våra kunder för att nå det skräddarsydda målet till deras produktion.

www.csproduktion.se

Philipsen Lack

En professionell leverantör av innovativa och unika billacker och tjänster i lackeringsbranschen. Våtlackering och blästring med hög kvalitet och leveranssäkerhet av fordon och industridetaljer. Materialet som används är kvalitets- och miljöcertifierat!

www.philipsenlack.se

MASKINPARK

Vår egen maskinpark är primärt anpassad för finmekanisk produktion med fokus på skärande bearbetning. Som exempel kan nämnas följande maskinurval:

Fleroperationsmaskin Moriseiki
X=1000 Y=550 z=500 inklusive 4:e axeln

Fleroperationsmaskin Moriseiki
X=560 Y=410 z=460 inklusive 4:e axeln

Fleroperationsmaskin Matsuura
X=500 Y=360 z=460 inklusive 4:e axeln

Fleroperationsmaskin Matsuura
X=500 Y=360 z=460

Fleroperationsmaskin Doosan
X=1020 Y=540 z=510

Fleroperationsmaskin Deckel Maho
X=500 Y=450 z=400 femaxlig

Fleroperationssvarv Mazak Integrex
Plockrobot & B-axel upp till diam. 200

Fleroperationssvarv Emco Maxxturn 65
Upp till diam. 200

Fleroperationssvarv Emco Maxxturn 45
Stångmatad upp till diam. 45

Fleroperationssvarv Emco Maxxturn 45
Stångmatad upp till diam. 45

CNC Svarv Miyano
Stångmatad upp till diam. 32

CNC Svarv Miyano
Stångmatad upp till diam. 32

CNC Svarv Moriseiki
Stångmatad upp till diam. 42

Koordinatmätmaskin
CEJ Cordimet

Trumlingsmaskiner
Arbetsvolym upp till 265 liter

KUNDCASE

Vi jobbar långsiktigt med våra kunder och skräddarsyr lösningar som passar dina behov.
Klicka här för att se exempel på några vi jobbat länge tillsammans med.